Carpaccio van gerookt Hollands weiderund met basilicumpesto, oude Beemsterkaas en pijnboompitten
Tonijntartaar met salade van bleekselderij, Hollandse garnalen en mousse van crème fraîche met kaviaar van granny smith
Parelhoenterrine met gerookte parelhoen en kastanjechampignons, quiche van kastanjechampignons
Panna cotta van Munsterkaas, “bloedworst” van rode biet met compote van appel, hazelnootjes en huisgemaakte appelstroop (v)
Pomodori tomatensoep met huisgemaakte pesto
Romige schaaldierensoep met grofgehakte gamba, langoustine en knoflookrouille
Dubbelgetrokken runderbouillon met draadjesvlees en maggiplant olie
Gegrilde diamanthaas met tarte tatin van rode biet, spaghetti van rode biet en kalfsjus
Gebakken boerderijkipfilet gevuld met truffel en een ravioli gevuld met hachee van de bout, saus van gevogelte en Madeirawijn
Dagvis met paarse truffelaardappel, cannelloni van spitskool en visjus met olijfolie en sinaasappel
Cannelloni van spitskool met saus van aardpeer en op de big green egg gepofte aardpeer met gebakken koningszwam
Rosé gebraden hertenbout met sukade van hert, schuim van aardappel en walnoot met hertenjus
Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een frisse salade en frites met huisgemaakte mayonaise en gepocheerde stoofpeertjes
Heeft u een allergie? Meld het ons.
Dame blanche , vanille-roomijs van de Veldzicht Hoeve met chocoladesaus
Bavarois van peer en honing, in witte wijn gepocheerde peer met ijs van honing en peer
Pure chocolade- en vanillebombe, banaan-roomijs met compote van karamel en banaa
Aangeklede koffie met diverse zoetigheden, koffielikeur en slagroom
Kerst keuzemenu
Kerst keuzemenu
Carpaccio van Hollands weiderund
Cocktail kip
Tomatensoepje
Biefstukje met aardappel gratin en groenten
Kipfilet met aardappel gratin en groenten
Dame blanche
IJscoupe met slagroom
Kindermenu
Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een frisse salade en frites met huisgemaakte mayonaise en gepocheerde stoofpeertjes.
Heeft u een allergie? Meld het ons
Restaurant RuiG in Tuitjenhorn is dé eetgelegenheid voor liefhebbers van pure en ambachtelijke gerechten. Voor kleine en grote gezelschappen.
Woensdag | 17.00 - 00.00 uur |
Donderdag | 12.00 - 00.00 uur |
Vrijdag | 12.00 - 00.00 uur |
Zaterdag | 12.00 - 00.00 uur |
Zondag | 12.00 - 00.00 uur |
De keuken sluit op woensdag, donderdag en zondag om 21.00 uur. Vrijdag en zaterdag om 22.00 uur.
Maandag en dinsdag zijn wij gesloten.
Restaurant RUIG
Koorndijk 84
1747 GD Tuitjehorn
Website: JuRstijl • 2023