Restaurant Ruig Gerecht foto 13

Over ons

Bernd en Gaby Gerats zijn de trotse eigenaren van restaurant RuiG. Allebei werken zij al jarenlang in de horeca en zijn een perfect koppel op de werkvloer. Met het openen van een eigen restaurant maken zij hun droom waar. Samen met een enthousiast team zetten zij zich in om het de gasten naar de zin te maken.

“RuiG is er voor iedereen die van pure, ambachtelijke gerechten houdt voor een vriendelijke prijs. Een eetgelegenheid waar mensen zich thuis voelen en graag terugkomen. Dat is wat wij voor ogen hebben.”

Bernd

Bernd Gerats

Chef-kok

Bernd is chef-kok en heeft een groot deel van zijn loopbaan in het sterrensegment gewerkt. Hij kent het klappen van de zweep. Met zijn eigen restaurant slaat hij een nieuwe weg in en past alles wat hij geleerd heeft toe in een eigen keukenstijl.

“Gerechten net even anders, maar wel herkenbaar en betaalbaar. Ik heb er plezier in om de rijke volle smaken uit de natuur tot hun recht te laten komen op het bord van gasten.”

Gaby

Gaby Gerats-Tesselaar

Het gezicht

Gaby is het gezicht van Restaurant RuiG. Zij is in deze omgeving geboren, getogen en heeft er haar horecacarrière opgebouwd. Een eigen restaurant beginnen is niet alleen een hartenwens, maar ook een logische vervolgstap.

"Wij gaan ervoor zorgen dat gasten in restaurant RuiG genieten.

Wij zijn open voor uw vragen

Heeft u vragen over ons restaurant, mogelijkheden, onze gerechten of wilt u reserveren? Laat het ons weten.

Restaurant RuiG in Tuitjenhorn is dé eetgelegenheid voor liefhebbers van pure en ambachtelijke gerechten. Voor kleine en grote gezelschappen.

Openingstijden
Woensdag  17.00 - 00.00 uur
Donderdag 12.00 - 00.00 uur
Vrijdag 12.00 - 00.00 uur
Zaterdag 12.00 - 00.00 uur
Zondag 12.00 - 00.00 uur

De keuken sluit op woensdag, donderdag en zondag om 21.00 uur. Vrijdag en zaterdag om 22.00 uur.

Maandag en dinsdag zijn wij gesloten. 

Contact

Restaurant RUIG
Koorndijk 84
1747 GD  Tuitjenhorn

T 0226-391295
info@ruigtuitjenhorn.nl
www.ruigtuitjenhorn.nl

Website: JuRstijl • 2024