RUIG vier Kerst bij ons

Kerst

1e & 2e Kerstdag OPEN vanaf 18.00 uur

Bits & Bites

Boerenlandbrood met beurre noisette, knoflookspread en groentespread

7,50

Truffel briochebrood, gebakken met truffelboter en coppa di Parma

7,50

Flatbread, gegratineerd brood van de plaat met crème fraîche, bieslook en ui.

Supplement: prosciutto

10,00


2,50

Voorgerechten

Carpaccio

Carpaccio van gerookt Hollands weiderund met basilicumpesto, oude Beemsterkaas en pijnboompitten

Tonijn

Filet americain van tonijn en gerookte paling, met tataki van tonijn en een crouton van gamba.

Ganzenborst

Gerookte ganzenborst met paté van walnoten, tarte tatin van Elstar-appel, stroop van sherry en knolselderijsalade

Witlof

Salade van gerookte witlof met Comtékaas en gebarbecuede oesterzwammen (v)

Tussengerechten
warme voorgerechten

Pomodori tomatensoep

Pomodori tomatensoep met huisgemaakte pesto

Schaaldierensoep

Romige schaaldierensoep met rouleaux van gamba en schuimige knoflook

Draadjesvlees

Dubbelgetrokken ossenstaartbouillon met draadjesvlees en tosadashi-azijn

Hoofdgerechten

Diamanthaas

Gegrilde diamanthaas met pommes dauphine en truffel, bordelaisejus en gebakken koningszwam

Boerderijkipfilet

Gebakken boerderij-kipfilet met shepherd's pie van de bout en romige gevogeltejus

Zeebaars

Wilde zeebaars met visjus, krokante artisjok, gebakken artisjok en artisjok-rouille

Paddenstoel

Poffertjes van paddenstoel met grofgehakte champignon, krokante kingboleet en paddenstoeljus (v)

Hertenbout

Rose gebraden hertenbout met een dim sum van de nek, salade van rode kool en appeltjes, en herten jus met Chinese five spice kruiden

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een frisse salade en frites met huisgemaakte mayonaise en gepocheerde stoofpeertjes

Heeft u een allergie? Meld het ons.

Nagerechten

Dame blanche

Dame blanche , vanille-roomijs met chocoladesaus

Solero

Solero: mousse van vanille en mascarpone, passievruchten-roomijs, en jus van passievrucht en yuzu

Pecan Pie

Pecan-chocolade truffeltaart met ganache van crème fraîche en ijs van kerststol

Koffie

Aangeklede koffie met diverse zoetigheden, koffielikeur en slagroom

58,50

3-gangen

Kerst keuzemenu

63,50

4-gangen

Kerst keuzemenu

Kindermenu
Tot 12 jaar

Voorgerecht

Carpaccio van Hollands weiderund

Cocktail kip

Tomatensoepje

Hoofdgerecht

Biefstukje met aardappel gratin en groenten

Kipfilet met aardappel gratin en groenten 

Nagerecht

Dame blanche 

IJscoupe met slagroom

35,00

Kerst

Kindermenu

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij een frisse salade en frites met huisgemaakte mayonaise en gepocheerde stoofpeertjes.

Heeft u een allergie? Meld het ons

Restaurant RuiG in Tuitjenhorn is dé eetgelegenheid voor liefhebbers van pure en ambachtelijke gerechten. Voor kleine en grote gezelschappen.

Openingstijden
Woensdag  17.00 - 00.00 uur
Donderdag 12.00 - 00.00 uur
Vrijdag 12.00 - 00.00 uur
Zaterdag 12.00 - 00.00 uur
Zondag 12.00 - 00.00 uur

De keuken sluit op woensdag, donderdag en zondag om 21.00 uur. Vrijdag en zaterdag om 22.00 uur.

Maandag en dinsdag zijn wij gesloten. 

Contact

Restaurant RUIG
Koorndijk 84
1747 GD  Tuitjenhorn

T 0226-391295
info@ruigtuitjenhorn.nl
www.ruigtuitjenhorn.nl

Website: JuRstijl • 2024